073 7200 200

Advies/second opinion

Zoekt u als gemeente extra zekerheid in complexe dossiers? Zoekt u zekerheid of uw advocaat of uw eigen jurist/medewerker wel de juiste aanpak en strategie heeft gekozen en niets over het hoofd heeft gezien? Wilt u als projectontwikkelaar gedegen juridisch advies over een complexe gebiedsontwikkeling waarbij u grote risico’s loopt?

Snijders Bestuursrecht voorziet u van advies of een second opinion. Zeker bij complexe, niet alledaagse dossiers of bij het starten van een juridische procedure kan het zeer verstandig zijn om een second opinion of advies te vragen. We kijken dan niet alleen naar de inhoud van de zaak. Ook de processtrategie komt aan bod.

Zijn er zaken die meer nuance of onderstreping verdienen? Wilt u een betere procesadvocaat? Een advocaat die op zitting zijn of haar mannetje staat? Of juist een meer wetenschappelijke benadering, zodat meer vanuit diepgaande kennis uw zaak wordt bepleit? Snijders Bestuursrecht biedt u dit.

Verschillende gradaties

We kennen meerdere gradaties van een advies of het aanvragen van een second opinion. We kunnen via een quick scan snel een analyse van de zaak geven. Welke risico’s zien we? Zijn er zaken over het hoofd gezien? Een dergelijke quick scan kan u later in het proces veel tijd en/of kosten besparen.

Voor een scherpe visie op aanpak, behandeling en juridische analyse van een zaak, is een diepgaandere analyse van uw zaak nodig en hanteren we een grondigere aanpak waarbij, indien gewenst, meerdere scenario’s kunnen worden uitgewerkt.

Wij helpen u graag

Benader ons gerust met een vrijblijvend verzoek voor een second opinion. Mail direct naar aposset@snijders-advocaten.nl of maak telefonisch een vrijblijvende koffieafspraak om te sparren over uw zaak.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een bestuursrecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt. Een advocaat die de weg binnen de bestuursrechtspraak en wet- en regelgeving als geen ander kent? Snijders Bestuursrecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat bestuursrecht door onze duidelijke, laagdrempelige en deskundige manier van werken.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Het laatste nieuws

Actueel

Als gespecialiseerd advocaat in het bestuursrecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Ruimere toegang tot bestuursrechter
De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: de Afdeling) heeft recent twee richtinggevende [...]
Alles over de Omgevingswet
Het belangrijkste doel van de Omgevingswet is het vereenvoudigen en samenbrengen van regels voor ruimtelijke [...]
Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW)
De coronamaatregelen hebben grote gevolgen voor veel bedrijven. De overheid heeft daarom de Tijdelijke Noodmaatregel [...]