073 7200 200

Medewerkers

Danny Snijders
Danny Snijders
Directie/ advocaat

Danny Snijders is oprichter en algemeen directeur van Snijders Advocaten. Hij is ruim 14 jaar geleden zijn eigen kantoor gestart. Als gevolg van zijn specifieke strategisch-juridische kwaliteiten, groeide het kantoor enorm snel. De “Snijders-aanpak” is inmiddels een begrip.

Annemarie Posset
Annemarie Posset
Jurist Associate

Annemarie heeft ruim 20 jaar ervaring als jurist bestuursrecht. Sinds 2013 (mede) werkzaam als jurist voor Snijders Advocaten. Gespecialiseerd in ruimtelijk bestuursrecht, openbare orde en veiligheid en subsidierecht. Annemarie werkte voor veel gemeenten, woningcorporaties en stedenbouwkundige bureaus. Ook was ze lid van de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch.

Ytsje van der Zwan
Ytsje van der Zwan
Juridisch secretaresse

Een door de wol geverfde juridische secretaresse met hart voor de zaak. Ytsje is oprecht, vriendelijk en heeft een sterk inlevingsvermogen. Ze heeft niet alleen oog heeft voor het belang van de zaak, maar ook voor haar collega’s.

Cathy van Hemert
Cathy van Hemert
PA van mr. D.I.J. Snijders, telefoniste & receptioniste

Personal Assistant en rechterhand van Danny Snijders. Cathy beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en is klantgericht. Ze zorgt ervoor dat de dagelijks praktijk gestroomlijnd verloopt en verwelkomt u graag op ons kantoor.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een bestuursrecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt. Een advocaat die de weg binnen de bestuursrechtspraak en wet- en regelgeving als geen ander kent? Snijders Bestuursrecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat bestuursrecht door onze duidelijke, laagdrempelige en deskundige manier van werken.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV