073 7200 200

Huisadvocaat

Bestuursrechtelijke procedures duren vaak lang en zijn complex. Snijders Bestuursrecht kan u van begin tot eind adviseren over de juiste strategie. Een rol als huisadvocaat is ons op het lijf geschreven.

Wij zijn er van overtuigd dat we risico’s minimaliseren en de kans op succes vergroten, door vanaf de start van een procedure betrokken te worden. ‘Hoofdpijndossiers’ ontstaan, is onze ervaring, vaak doordat er té laat juridisch advies is ingewonnen.

Wij investeren in u en uw bedrijf

Ook leren we onze cliënten graag goed kennen. In onze beleving heeft dit een grote meerwaarde in onze aanpak. Onze medewerkers hebben een laagdrempelige aanpak en werken graag met u samen aan een succesvolle strategie. In tegenstelling tot veel klassieke advocatenkantoren met dure partner organisatievormen, is onze dienstverlening en toegang tot kennis laagdrempelig. We hechten namelijk enorm aan een vaste vertrouwensrelatie met onze cliënten.

Omdat we gaan voor een lange, loyale, succesvolle vertrouwensrelatie met onze cliënten/bedrijven, zullen we niet ‘over declareren’. Sterker nog: we willen investeren in u en uw bedrijf. Ons daadwerkelijk verdiepen in uw bedrijf, bedrijfsvoering en processen, risico’s, branche en uitdagingen. Zodat – wanneer het eens nodig is – we aan een half woord van u genoeg hebben om snel, kostenefficiënt en concreet te schakelen en uw probleem voor u op te lossen.

Wij nemen dit ‘verdiepen’ in uw uitdagingen voor onze rekening. Dat doen we kosteloos. Omdat we weten dat dit door u gewaardeerd wordt. We bouwen samen aan uw bedrijf, aan uw ‘business’. Een te vertrouwen sparringpartner dus. Een ‘trusted advisor’. Wilt u eens echt kennismaken, zonder kostendruk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deskundige huisadvocaat voor duidelijk advies

Neem contact met ons op als u als overheid behoefte heeft aan een deskundige huisadvocaat die u duidelijke en bondige adviezen geeft. We komen graag langs voor een kennismaking. Wanneer u direct hulp nodig heeft, is een eerste gesprek van een half uur kosteloos. Mr. Annemarie Posset heeft jarenlang voor verschillende overheden gewerkt en was lid van de gemeenteraad in ’s-Hertogenbosch. Zij weet dus hoe uw organisatie werkt en kan u uitstekend van dienst zijn.

Wanneer u als bedrijf of organisatie regelmatig zaken doet met de overheid of medewerking van een overheid nodig hebt, is het verstandig ons op tijd te laten meekijken. Als een besluit eenmaal is genomen, is het niet eenvoudig terug te draaien. Het wordt vaak vergeten, maar de grootste succeskansen liggen aan het begin van een traject. Wij werken op deze manier met tal van bedrijven en projectontwikkelaars succesvol samen.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een bestuursrecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt. Een advocaat die de weg binnen de bestuursrechtspraak en wet- en regelgeving als geen ander kent? Snijders Bestuursrecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat bestuursrecht door onze duidelijke, laagdrempelige en deskundige manier van werken.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Het laatste nieuws

Actueel

Als gespecialiseerd advocaat in het bestuursrecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Ruimere toegang tot bestuursrechter
De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: de Afdeling) heeft recent twee richtinggevende [...]
Alles over de Omgevingswet
Het belangrijkste doel van de Omgevingswet is het vereenvoudigen en samenbrengen van regels voor ruimtelijke [...]
Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW)
De coronamaatregelen hebben grote gevolgen voor veel bedrijven. De overheid heeft daarom de Tijdelijke Noodmaatregel [...]