073 7200 200

Ons kantoor

Bestuursrecht is een breed rechtsgebied. Van een bestemmingsplan tot evenementenvergunning en van subsidies tot aanbestedingen. Het valt allemaal onder bestuursrecht.

Bestuursrechtelijke problemen zijn daarnaast complex omdat er meestal meerdere partijen bij betrokken zijn. Die complexiteit vraagt om een meervoudige aanpak. Snijders Bestuursrecht biedt u deze aanpak.

Bij Snijders Bestuursrecht staan uw belangen dus altijd voorop. Het behalen van het doel dat we vooraf met u hebben benoemd is  ons streven, ongeacht de weg daar naartoe.

Professioneel, persoonlijk & betrokken

Professioneel, persoonlijk en betrokken: dát is Snijders Bestuursrecht. Of ons kantoor bij u past, is echter een vraag die alleen u kunt beantwoorden. Immers, voor een goede samenwerking tussen een advocaat en een cliënt moet er sprake zijn van vertrouwen, een “klik”.

Bij Snijders Bestuursrecht kunt u daarom altijd terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Bel ons dus voor een afspraak en ervaar zelf of onze aanpak bij u past.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een bestuursrecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt. Een advocaat die de weg binnen de bestuursrechtspraak en wet- en regelgeving als geen ander kent? Snijders Bestuursrecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat bestuursrecht door onze duidelijke, laagdrempelige en deskundige manier van werken.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Het laatste nieuws

Actueel

Als gespecialiseerd advocaat in het bestuursrecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Ruimere toegang tot bestuursrechter
De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: de Afdeling) heeft recent twee richtinggevende [...]
Alles over de Omgevingswet
Het belangrijkste doel van de Omgevingswet is het vereenvoudigen en samenbrengen van regels voor ruimtelijke [...]
Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW)
De coronamaatregelen hebben grote gevolgen voor veel bedrijven. De overheid heeft daarom de Tijdelijke Noodmaatregel [...]